Eenmaal daags Janneke (jannekeleber) wrote,
Eenmaal daags Janneke
jannekeleber

PROEFDRAAIEN MET NEEFJE T.

Neefje T., drie maanden oud, kwam vandaag bij ons op bezoek. Alleen, want zijn papa en mama gingen naar Friesland om de boot vaarklaar te maken.

Zodra zijn ouders uit het zicht waren, betrok het gezichtje van neefje T. Hier klopte iets niet. Al gauw begon hij te huilen. Eerst nog zachtjes, jammerend, maar na een tijdje hard en boos. Daarbij begon ook het eczeem waar hij door gekweld wordt, op te spelen.

Het duurde een fles, een slaapje, een heleboel geschommel en veel geblaas tegen zijn verhitte huidje, voordat neefje T. kalmeerde. Ik had hier tegenop gezien. Ik ben namelijk nog niet de oude en ik wist van tevoren niet hoe ik zou reageren. Maar ik merkte dat ik redelijke rustig op zoek bleef gaan naar manieren om hem te plezieren. Uiteindelijk viel hij in slaap, liggend tegen A., op de bank.

Toen zijn ouders hem op kwamen halen aan het eind van de middag, lag neefje T. vrolijk met zijn speelgoedclowntje te spelen. Het was al met al best goed gegaan, maar ik was gebroken. Gelukkig ben ik eerst nog 15 weken zwanger voordat het zo ver is.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments