Eenmaal daags Janneke (jannekeleber) wrote,
Eenmaal daags Janneke
jannekeleber

MEER VAN DAT SOORT MOOIE MENSEN

Het was alweer het 9e Save Your Soul-weekend.
Op het prachtige Texel.
Thema dit keer: kennismaken met het mediumschap.

Mensen zeggen weleens: waarom geef je dat soort trainingen. Misschien gaan mensen wel helemaal niks doen met het mediumschap. Is dat dan niet zonde van je tijd? En heel eerlijk: zo heb ik er ook een tijdje over gedacht, toen ik die trainingen nog niet gaf. Maar nu ik dat wel doe, merk ik: het is juist mooi dat iedereen ermee doet wat goed is voor hem of haar. Want wanneer mensen zich gaan verdiepen in hun eigen ziel en in de spirituele wereld, leidt dat uiteindelijk volgens mij altijd tot iets goeds. In welke vorm dan ook.

Neem E., die er ook was tijdens dit weekend. Zij onderzoekt van alles op het spirituele vlak. Doet cursussen, retraites, opleidingen… En ze merkt dat het haar niet alleen goed doet, maar ook dat ze ervan groeit en verandert. Ze heeft niet de ambitie om ermee te gaan werken, want ze heeft haar droombaan al gevonden: stewardess. Dat werk doet ze met hart en ziel. Maar het spirituele voegt daar wel iets aan toe.
“Als ik aan het werk ben en ik zit op mijn take-off stoel, dan doe ik vaak een korte meditatie, voor de passagiers en voor de crew. En ik ben ervan overtuigd dat dat effect heeft. Passagiers zijn vaak rustiger en ze zijn zo ontzettend aardig voor mij.”

Ik weet niet hoe u erover denkt, maar als ik ga vliegen, dan graag met een stewardess die tijdens de take-off voor het hele vliegtuig mediteert. En hoe meer van dat soort mensen op meer plekken aanwezig zijn, hoe mooier de wereld, toch? Dus vind ik het zinvol om daar een bijdrage aan te mogen leveren via een weekend-workshop op Texel?
Antwoord lijkt me duidelijk:
zeker weten!
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments