Eenmaal daags Janneke (jannekeleber) wrote,
Eenmaal daags Janneke
jannekeleber

RIJK IS HET NIEUWE ARM

images

Op RTL Z kwam ik langs een documentaire.
Over miljardairs en hun levensstijl.
En dat dat nog een heel gedoe is.

Vooral de onderlinge ranking geeft veel spanningen: een prive-jet van 5 miljoen valt in het niet vergeleken bij een jet van 15 miljoen die naast je op het vliegveld landt. Denk je het net voor elkaar te hebben, stel je nog niks voor. Het woord miljardair-stress viel.

Of de dj die je hebt uitgenodigd voor je verjaardag, zit vast op het vliegveld elders op de wereld. Dan heb je dus een feestje zonder dj. Sta je echt voor gek voor al je honderden gasten.

Of je wordt uitgenodigd om op het luxe jacht van een andere miljardair in Monaco op bezoek te komen. Maar dan moet alle personeel die je tegen komt royaal tippen, want dat blijkt een regel. Zo’n gastvrij bezoekje, kost je dus kapitalen.

Van die dingen.

Vanmiddag vroegen de pipo en de patat of ik zin had om een potje scrabble met ze te spelen. We zaten buiten, in onze piepkleine achtertuin, die net zo klein is als die van de buren. We maakten rare woorden, zoals dna-restmateriaal en zentekens, die heel veel punten opleverden. We aten een stroopwafel en de patat leerde mij dat als ik kleinere hapjes neem, ik er veel meer plezier van heb.

Ik vond het eigenlijk allemaal goud.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 1 comment