Eenmaal daags Janneke (jannekeleber) wrote,
Eenmaal daags Janneke
jannekeleber

VERSPREID DE KENNIS...

De uitgever van mijn boek Dooie Boel stopte ermee.
En zo kreeg ik een vraag:
Wil je de resterende exemplaren overnemen?
Anders gaan ze in de ramsj.

Het was eigenlijk geen keus, want Dooie Boel is mijn kindje en kindjes doe je niet in de ramsj. En dus kocht ik de resterende boeken op en heb ik nu een kelder vol met dozen. En toen dacht ik: help, wat nu?!
Ik had geluk, want ik kreeg een andere uitgever op mijn pad: Stella de Jager. Zij is zowel uitgever als medium in opleiding en reageerde meteen enthousiast op mijn vraag of ze me wilde helpen.
“Ik geloof heel erg in je boek”, zei ze. “Het is nuchter en helder en leuk en het is heel erg waar.”
Dat raakte me.
Want ik geloof ook in het boek, maar ik vind het tegelijkertijd lastig om zoveel vertrouwen te hebben in iets wat ik zelf gecreëerd heb.
Dus om dit te horen van iemand uit het vak…

Het deed me weer nadenken over waarom ik Dooie Boel ook alweer geschreven heb. Ik was vroeger schrijver / redacteur. En ik werd – door omstandigheden – medium. En toen ik eenmaal een praktijk had, merkte ik hoeveel behoefte er is aan kennis over dit ongrijpbare vak. Hoeveel misverstanden er zijn! Dat de ‘doden met rust gelaten moeten worden’. Dat we ‘geesten oproepen’. Dat dat gevaarlijk is! Zoveel oordelen en zoveel angsten, allemaal door een gebrek aan kennis. Ik dacht: ik moet de kennis die ik heb verspreiden. Aan de hand van verhalen uit de praktijk, waarin ik uitleg geef over dit werk. Kennis ook over de spirituele wereld. Over hoe mooi, hoe magisch en tegelijkertijd normaal en natuurlijk, in plaats van paranormaal en bovennatuurlijk. (Geloof ik namelijk niet in.) Over hoe iedereen spiritueel is en een enorm potentieel heeft op dat vlak. En ook over hoe gewoon ik ben en hoe kwetsbaar. Hoe zoekend en verwonderd en falend ook. Kortom: een helder, nuchter, luchtig, leuk en eerlijk boek om te lachen en te huilen.
Dat is Dooie Boel geworden.

Binnen Stella’s uitgeverij (S2-Uitgevers) is het de schrijver zelf die de boeken aan de man brengt en geeft zij adviezen hoe je dat kunt doen. Een van de tips die zij gaf was: benader je netwerk. Mensen die spiritueel geïnteresseerd zijn, hebben vaak moeite om daarover te praten met hun omgeving. Jouw boek is daar een perfect bruggetje voor. Want het legt goed uit en is niet zweverig.

Oke, spannend, maar goed, daar gaan we:

Lief netwerk.
Lieve mensen,
Ken je of ben je iemand die interesse heeft in mijn boek? Wil je het cadeau doen aan jezelf of een ander? Dat kan!

- Verkrijgbaar via bol.com
- of mijn site: www.jannekeleber.nl (klik op boek cover).
In het laatste geval krijg je hem met een mooie, persoonlijke, geïnspireerde boodschap!
Kosten: € 15,- (+ verzendkosten)

En vind je het leuk om een stapeltje te ontvangen en te verkopen aan je eigen netwerk? Dat kan ook. Je krijgt de boeken (minimaal 5) gratis thuisgestuurd en krijgt 20% van de opbrengst zelf!
Stuur me een pb en dan laat ik je weten hoe en wat.

dooie-boel
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 6 comments