Eenmaal daags Janneke (jannekeleber) wrote,
Eenmaal daags Janneke
jannekeleber

WELKE KANSEN?

Toen ik een maand geleden terug kwam van vakantie, lagen er twee maandbladen op mij te wachten. Ik sloeg de horoscopen op om te zien wat mij te wachten stond. Hoewel de astrologen elkaar hier en daar tegenspraken - de een voorspelde mij een 'turbulent najaar', terwijl de ander mij verzekerde dat 'alles z'n gangetje' zou gaan - waren de sterren het toch over een ding eens: ik zou kansen krijgen. Veel kansen.

Dat kwam goed uit, want tijdens mijn vakantie had ik besloten dat het weer eens tijd werd voor wat nieuws. Nieuwe schrijfopdrachten, nieuwe opdrachtgevers, kortom: nieuwe rondes, nieuwe kansen. Ik besloot de sterren niet in de weg te lopen en geen actie te ondernemen, zodat Mars, Jupiter, Venus en de rest mij ongestoord die nieuwe kansen konden bezorgen.

Nu is het najaar nog niet voorbij, maar het blijft wel akelig stil. Alles gaat zijn gangetje, dus tot zo ver klopt het nog. Alleen heeft zich nog geen kans gemeld. En ik begin een beetje te popelen. Om het laatste nieuws uit sterrenland te vernemen, sloeg ik er vandaag maar eens de horoscoop in het wekelijkse omroepland op na. 'Vooruit Kreeft, uit je luie stoel. Veranderingen komen niet vanzelf', stond er streng.

Tot zover dus mijn kansen.
Morgen maar weer eens wat mensen bellen.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments