Eenmaal daags Janneke (jannekeleber) wrote,
Eenmaal daags Janneke
jannekeleber

SEKS OP HET WERK

Bij een grote, landelijke uitgeverij, was er een jaar of wat geleden een klein intern schandaal. Op het dames-toilet was een gebruikt condoom gevonden.

Dat verhaal ging snel rond, want bij die uitgeverij werkten destijds ruim 1500 vrouwen en vrouwen kunnen roddelen met de snelheid van het licht. Er waren ook meteen twee verdachten: een jonge, blonde, flirtzieke redactrice en een macho-redacteur van een mannenblad. Met name het meisje kreeg het een aantal weken zwaar te verduren. Fluistergesprekken, suggestieve opmerkingen, minder interessante opdrachten... Hiermee maakte de werkomgeving duidelijk dat seks op het werk niet werd geaccepteerd.

In Elsevier van deze week staat een artikel over seks op het werk. Uit onderzoek blijkt dat een op de tien (!) mensen wel eens seks op het werk heeft gehad. Dat roept vragen op. Ik haal me een willekeurige redactie voor de geest en vraag me af: wie? En vooral: waar?

En ineens schiet me iemand te binnen die sinds kort een heel groot NIET STOREN!-bord op de deur van zijn kantoor heeft hangen. Dat is natuurlijk wel ongelooflijk verdacht.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments