Eenmaal daags Janneke (jannekeleber) wrote,
Eenmaal daags Janneke
jannekeleber

HALLO CURRY-SCANNER

Vandaag viel me iets op tijdens mijn rondje logjes lezen. ADAM CURRY verwees op zijn veelgelezen log naar een meisje dat zijn naam weer had genoemd op haar log. Maar dat log was nieuw en volgens mij niet veel bezocht. Het leek me ook helemaal geen interessant log voor iemand als ADAM CURRY. Hoe was ADAM CURRY daar dan verzeild geraakt? De vraag was des te interessanter omdat ik het zelf ook al eens heb meegemaakt: ik schreef een stukje over de roeimachine van ADAM CURRY en geheel onverwacht kreeg ik een reactie. Op zich al schrikken, maar hij kwam ook nog eens van ADAM CURRY!

Nu vermoed ik dus dat ADAM CURRY in het bezit is van een technologisch hoogstandje, de CURRY-scanner. En die struint de hele dag door het hele net af op zoek naar plekken waarop ADAM CURRY wordt genoemd. Waarschijnlijk om te checken of er niet nog meer desinformatie over ADAM CURRY wordt verspreid, want daar heeft ADAM CURRY een vreselijke hekel aan.

Ik vind dit een behoorlijk geloofwaardig theorietje.

Voor wie zich nu nog afvraagt waarom de naam ADAM CURRY zo prominent wordt genoemd in dit logje: dit is dus een test. Ik wil weten of de ADAM CURRY-scanner werkelijk bestaat. En of-ie werkt. Hallo, CURRY-scanner. Ontvang je mij?
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments