Eenmaal daags Janneke (jannekeleber) wrote,
Eenmaal daags Janneke
jannekeleber

DE MENSCH IS EEN PLAT WEZEN

We hebben met z'n allen een nieuw speeltje: telefoontjes waar je foto’s mee kunt maken en versturen. Wat kunnen we daar allemaal wel niet mee doen? Volgens de reclame is het ontzettend handig. Meisjes kunnen foto’s van hun outfit naar elkaar verzenden, zodat ze niet dezelfde kleren dragen op een feest. Je kunt een plaatje van jezelf sturen naar je geliefde, om zo in zijn of haar gedachten te blijven. En je schijnt zelfs een nieuwe rage te kunnen ontketenen in de vorm van kussenvechten.

In de categorie ‘handig’ kun je nog hetvolgende verzinnen: schade na auto-ongeluk fotograferen. Het thuisfront je uitzicht van je vakantiebestemming laten zien. Per foto vragen of dit de broek is waar iemand zo heel erg naar op zoek is. Het kan allemaal.

En dan nu de realiteit. Weet u door wie deze prachtige, nieuwe, verheffende functie het meest wordt gebruikt? En waarvoor?

Antwoord: door jongens van 15 tijdens het uitgaan, die elkaar foto’s sturen die ze stiekem hebben genomen onder de rokjes van de aanwezige meisjes.

Zucht.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments