Eenmaal daags Janneke (jannekeleber) wrote,
Eenmaal daags Janneke
jannekeleber

BROEK UIT

Frits Barend had vanavond in het RTL-Journaal Het Exclusieve Interview met Margarita en Edwin DRVZ. Maar veel leverde het niet op. Barend paste de Willibrord-methode toe: 56 keer hetzelfde vragen. Hij kreeg idem-antwoorden: 56 keer ‘Nee, we zijn niet uit elkaar’. Er hing wel een aparte sfeer. Die typische ‘après-ruzie-sfeer’ die ieder stel wel kent. De konen nog rood, de gemoederen nog maar net bedaard en allebei nog onwennig over de veranderde situatie. Margarita had terrein gewonnen in het gevecht. Er zat woede in haar stem. DRVZ zat erbij als een mietje, met twee handen op één knie. Toen hij te uitvoerig antwoord wilde geven, zei Margarita beslist: “Niet verder op ingaan!” En na afloop zei ze streng: ‘Goed zo! En mag ik dan nu even een klein knuffeltje?’ Dat knuffeltje zag er intiem uit. Het commentaar van Loretta Schrijver: “En ze leefden nog lang en gelukkig.”

Het 8 Uur Journaal had geen Exclusief Interview, maar Henny Stoel wist wel te melden dat medewerkers hadden gezien dat DRVZ gisteravond een ‘knallende ruzie per mobiele telefoon had gehad met Margarita’. “Hij dreigde in Nova live te gaan vertellen dat ze zouden gaan scheiden”, zei Henny. Daarna volgden prachtige beelden uit Nova, van een zwaaiende vinger onder tafel van DRVZ, die daarmee aangaf dat de vragen van Jeroen Pauw hem te direct werden.

Godalleheren wat een fantastische soap!

Nu even onze eigen analyse. Natuurlijk hebben ze ruzie. Ieder stel heeft wel eens ruzie. En een stel dat voor de ene helft uit DRVZ bestaat en voor de andere uit een 'toch wel pittige prinses' en dat samen vecht tegen Beatrix, die geen middel schuwt en dus vlak voor het begin van de vakantie nog snel even een scheidingsbericht laat uitgaan, zo’n stel staat natuurlijk onder zoveel druk dat het nog veel meer ruzie heeft. Knallende ruzie. En gister was het even op het randje en heeft Margarita haar man de broek uitgetrokken en die zelf aangetrokken. Maar niet voor lang; vanavond gaat-ie weer uit. De seks is immers nooit zo goed als na een knallende ruzie.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments