Eenmaal daags Janneke (jannekeleber) wrote,
Eenmaal daags Janneke
jannekeleber

ZWEINSTEIN, HERE I COME

De koffer is gepakt.
Treinkaartje en vliegticket liggen klaar.
Straks nog even de cadeautjesspeurtocht voor de pipo en het patatje uitzetten. Om de pijn van het afscheid morgenochtend te verzachten.

Morgen ga ik weg, maar eigenlijk zit ik al een week of twee 'in the zone'. Ik voel dat iets in mijn onderbewustzijn zich klaarmaakt op de komende week: de Assessment Week van de Academie voor Mediumschap, aan het Arthur Findlay College in Engeland. Ik ga beoordeeld worden op waar ik nu sta. En ik krijg te horen waar ik nog aan moet werken wil ik het examen van volgend jaar halen. Dan ben ik 'gecertificeerd', zoals dat heet. Oftewel: goedgekeurd door Engeland om te werken als medium.

In Engeland is het mediumschap officieel erkend als beroep, mits het wordt uitgeoefend op een bepaald niveau. Dat niveau wordt onderwezen op het Arthur Findlay College, waar dan ook alleen de wereldtop lesgeeft.

Ik verheug me alweer op de bijna magische lessen van de hoogbejaarde Mavis Pittila, ik sidder bij de gedachte aan de strenge blik van Paul Jacobs en ga voor het eerst kennismaken met de wervelende Thelma Francis. Er zullen lectures zijn, er is een nachtelijke séance aangekondigd en er zijn ook vast weer de trillende knieën vlak voordat je het podium op moet. En dat alles nog los van de vele spoken en geesten die door the college heenwaren. (No kidding.)

Kortom, ik ben een weekje weg.
Niet alleen op een andere plek, maar vooral in andere sferen.
Misschien hou ik u op de hoogte middels wat tweets.
En anders stuur ik wel een boodschap via mijn witte uil...
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments