Eenmaal daags Janneke (jannekeleber) wrote,
Eenmaal daags Janneke
jannekeleber

IN TWEE WOORDEN...

Dit was wat ik van tevoren had bedacht: op deze ene dag mag ik alles doen wat ik wil en niets doen wat ik niet wil
Dus niet werken en wel lekker blijven liggen om 7 uur. Maar ook weer niet te lang, want voordat iedereen het huis verliet, wilde ik wel mijn cadeautjes! En felicitaties. En kusjes.

Daarna keek ik naar buiten en zag dat de zon scheen. Ik dacht: dan ga ik lekker skaten. And so I did. Onderweg deed ik of iedereen mij toezwaaide: als auto’s toeterden, toeterden ze voor mij. Als iemand iets riep, dan was het om mij te feliciteren. Ja zelfs de bomen wuifden voor mij heen en weer. En ik dacht terug: ‘Dank jullie, dank jullie wel allemaal! Jullie zijn echt te aardig.’

Na het skaten, mocht ik naar de dure supermarkt, om allemaal dingen te kopen die ik lekker vind. En toen nog naar mijn favoriete bakker voor mijn favoriete taart. Na een lunch met croissants, veel vers fruit en cranberry-sap, mocht ik zonnebaden op de bank. En toen kwamen de jongetjes alweer uit school. Dat betekende: taart eten en daarna naar de midgetgolf-baan in Lage Vuursche. Het bleek een paradijselijk plekje met veel vijvers, heggetjes, prachtige thema-baantjes en banken van houtsnijwerk. We hadden anderhalf uur pret en daarna hadden we honger.
“Pannekoekentijd!”, riep ik uit.
Het pannekoekenhuis zat om de hoek en ze hadden nog net 1 tafeltje in de zon. Het was smullen en iedereen genoot en daarna reden we heel gelukkig weer naar huis.

In twee woorden?
Een topverjaardag.
Hoe vaak maak je dat mee?
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 2 comments