Eenmaal daags Janneke (jannekeleber) wrote,
Eenmaal daags Janneke
jannekeleber

EEN LAND VOL SCHATTEN!

Ik hou van wandelen.
En het patatje ook nog wel.
Maar A. al een stuk minder.
En de pipo...
Het eerste stuk van een zondagse wandeling vraag hij om de 100 meter: “Hoe ver gaan we?” En het laatste stuk: “Hoe ver is het nog?”

Maar deze zondag wilde ik dus echt wandelen. Echt heel erg graag. En dat had ik ook duidelijk gemaakt. En toen had A. iets bedacht, of beter: iets ontdekt.

www.geocaching.nl

Want ik wist het niet, en u waarschijnlijk ook niet, maar Nederland ligt bezaaid met... schatten! Verborgen dozen en blikjes en zelfs kleine fotorolletjes-houders waar ‘dingen in zitten’. In sommige gevallen alleen een stuk papier waarop je kunt aangeven dat je deze schat gevonden hebt. Je kijkt even naar de enorme lijst van voorgangers en doet hem daarna weer terug. In andere gevallen, bestaat de schat echt uit een doos met kleine, symbolische spullen. Je haalt er iets uit en je doet er iets in. Is het niet prachtig? Ik werd al blij van de gedachten alleen!

De coördinaten van de schatten staan op de site. En met behulp van een gps kun je ze vinden. Wandelen was nog nooit zo leuk. De pipo en het patatje leidden ons om beurten in de goede richting met de gps en ze huppelden door velden en bossen...

Ik zeg geocaching.nl
Voor al uw zondagse avontuur en ontspanning.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 2 comments