Eenmaal daags Janneke (jannekeleber) wrote,
Eenmaal daags Janneke
jannekeleber

HET POPI-SOMMETJE

Om een of andere reden is het the talk of media town:
Het non-succes van Million dollar wedding. En hoe dat dan komt. En wat er allemaal mis is met dat programma. Ik zeg: het is Wendy. Want die is even niet meer zo populair.

Mensen zeggen wel eens dat populariteit een ongrijpbaar iets is, maar dat is dus onzin. Populariteit is gewoon een sommetje en dat zal ik u, in het geval van Wendy, even voorrekenen.

De start was goed, want Wendy begon op de markt, waar ze kleding verkocht in de kraam van haar vader. Lekker gewoon, daar houden wij van, dus dat was alvast 10 punten. Wendy ging een dansopleiding doen. En dansen is hard werken. Daar houden wij van: + 10 punten. Ook bij tv begon Wendy onderaan. Zo droeg ze de voorwerpjes aan bij Wie ben ik. Geen kapsones, dat moet beloond: + 10 punten. En toen kwam Xander. En die bedroog haar, vlak voor de bruiloft, terwijl ze al zwanger was. Dat vonden we heel zielig: + 30 punten. Nou ja, en toen kwam Chris. Maar die ging ook steeds weer: op reis. En hij wilde er dus ook niet zijn voor onze Wendy en haar kindje. Aaaaaah: + 20 punten.

Zo stond Wendy op 80 punten en er leek geen vuiltje aan de lucht, maar toch begon er iets te kantelen.

Wat in elk geval geen goed doet, is Erland Galjaard. ‘Het doen met de baas’ daar houden wij niet van: - 20 punten. Plus: de baas was nog maar net weg bij vrouw en kinderen, zodat het er de schijn van heeft dat Wendy daarmee te maken heeft en dat vinden we maar niks: - 10 punten. En: ze ontkennen het, Wendy en Erland, bij hoog en bij laag, terwijl iedereen het weet. Dat noemen wij liegen en daar houden wij niet van: - 20 punten. Komt nog bij dat beiden de laatste tijd bezwaar maken tegen de paparazzi. En dan denken wij toch al gauw: ja, eh, dat hoort erbij hoor. Dat is de keerzijde van de roem en een jaarsalaris van tien keer modaal is, dus: - 20 punten. Houden wij over: 10 punten. En dat is niet genoeg om Million dollar wedding de hoogte in te tillen. Simple as that.

Als Wendy wil weten hoe ze weer uit dit dalletje komt, moet ze me gewoon even bellen. Eenmaal daags Janneke: voor al uw media-advies.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments