Eenmaal daags Janneke (jannekeleber) wrote,
Eenmaal daags Janneke
jannekeleber

WAT IS ER MET DE MAN?

Wat is er toch aan de hand met de man?

Neem de mannen in commercials: steeds vaker zijn dat watjes en lulletjes rozenwater. Zoals die man die staat te zwoegen op de aanslag in de badkamer en dan komt er een vrouw binnen en die doet 2 keer sjj-sjj met een spuitbus en klaar is ze, waarop hij heel dom in de camera kijkt. Of die Wouter van de LOI-commercial die alleen maar grote verhalen ophangt over zijn studie aan de Leidse Onderwijs Instelling, maar die niks doet, terwijl zijn vrouw Merel met een appel in haar mond zich te pletter zit te typen omdat ze zo’n geweldige carrière maakt. Of die jongen die vergeten is te tanken, dan helemaal door de regen naar de benzinepomp rent, een Vifit mee terugneemt en dat gewoon door zijn vriendin uit z’n handen laat graaien.

Donderdag zag ik So you think you can dance (een ont-zet-tend leuk programma, mede dankzij een ge-wel-di-ge jury). Maar afgelopen donderdag had die jury een klacht: er waren te veel mannen die dansten als een vrouw. Ja, u leest het goed: mannen die dansten als een vrouw! Niet als een homo, of als een travo, maar echt als een vrouw: gracieus, met billen en met heupen. Het was ook echt heel verwarrend om te zien en het werd me even te veel.
“Hou op met dat gepoets van badkamers, ga geld verdienen, hou je Vifit vast en dans als een man!”, schreeuwde ik naar de tv.
Maar het hielp niks, want 3 keer raden wat voor programma er daarna kwam: Boys will be girls, ‘waarin vier mannen een band vormen en zich zo goed tot vrouwen weten te transformeren, dat iedereen denkt dat het een girl band is’, aldus RTL 5.

Maar nu komt het hoopvolle stukje.
Laatst zag ik eerdergenoemde Vifit-reclame samen met de pipo. Ik keek naar hem op het moment dat het meisje de Vifit afpakte van de jongen en ik zag de ontzetting op zijn gezicht:
“Ik zou hem terugafpakken!”, riep de pipo uit. “Ze moet gewoon haar eigen drinken gaan halen!”
Dus u ziet, mochten de echte mannen uitsterven, dan is er in elk geval nog eentje in de maak.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments