Eenmaal daags Janneke (jannekeleber) wrote,
Eenmaal daags Janneke
jannekeleber

KORTE VAKANTIE

zwembad

U denkt, gezien de foto, dat ik op vakantie ben?
Nou nee hoor, ik had gewoon een heel goed idee.

Het was een hectische week. Met veel werken en studeren (!) voor een Theorie-examen Mediumschap. En ineens... was er vanmorgen zomaar een uurtje vrij. Een heel uur! En de zon scheen. En ik had de hele week nog niet gesport. En toen dacht ik: ik ga zwemmen! Dus ik naar openluchtzwembad De Sijsjesberg, hier in de buurt.

De sijsjes van de Sijsjesberg waren goed geïnstrueerd, want toen ik mijn auto uitstapte, zongen ze er op los. Ik had geparkeerd naast de 5 andere auto’s die tussen de bomen stonden. Ik liep het kronkelpaadje af, betaalde 3 euro 30 en belandde toen in dit walhalla: een zonovergoten, leeg terras en een blauw zwembad (24 graden), met welgeteld 8 mensen erin.
Ook heel leuk: ik was de jongste, iets wat me als meisje van 40 niet meer zo vaak gebeurt, maar wat wel heel goed was voor mijn ego.
Het zwemmen was heerlijk en de zon al zalig warm. Na 25 baantjes plofte ik neer op een klaarstaande ligstoel en ik voelde me net een miljonair. Even later liep ik weer volledig opgeladen het bospaadje terug naar de auto.

Ja, dit was een heel goed idee.
Of misschien toch meer een korte vakantie.
Een vakantie van een uur.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments