Eenmaal daags Janneke (jannekeleber) wrote,
Eenmaal daags Janneke
jannekeleber

3DEE GRIEZELMAMA

3dee

Mama, kun jij mij even goed aankijken? Ik ben jou namelijk aan het tekenen en ik wil even zien waar je ogen zitten. Ooooo, daar zitten ze. Ja, dank je wel.
Wil je je ogen ook nog even goed opendoen, dan kan ik de kleur zien. Even kijken, ik zie groen en grijs en allemaal gele streepjes... Nou, dat vind ik te ingewikkeld hoor, ik doe wel gewoon blauw.
Zo, nou ga ik je mond doen. Wat voor tanden heb jij eigenlijk? Jawel, die kun je wel zien. Als je praat. Laat nou zien! Ah, jij hebt hele rechte tanden. O, als ik ze teken, worden ze een beetje puntig. Nou ja, maakt niet uit. Nu je haar. Dat is heel makkelijk, want jij hebt krullen, dus dan doe ik alleen maar een beetje van krabbel krabbel krabbel en dan lijkt het al. Zie je wel? En weet je wat ik nou ga doen: ik ga je uitknippen. En dan ga ik je weer ergens anders opplakken. En weet je waarom? Dan wordt het 3dee. Dat betekent dat het heeeel hard op je af komt, wist je dat? Dat had je vroeger ook een keer in de bioscoop, zegt papa. Met een haai. Dus dat ga ik nou bij jou doen. En dat wordt wel lachen denk ik, want ik heb je ook best een beetje griezelig getekend. Nee hoor, dat komt helemaal niet door die tanden. Nee hoor, je bent helemaal niet mislukt. Zo zie je er altijd uit!

Zo, klaar.
Wat vind je ervan?
Ik vind hem heel erg goed geworden
Mijn 3dee griezel-mama.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments