Eenmaal daags Janneke (jannekeleber) wrote,
Eenmaal daags Janneke
jannekeleber

GEEN LEZERS, MAAR KLANTEN

Als je een goed medium wilt worden, moet je goede contacten onderhouden met de spirituele wereld.

(Zo, dit logje is pas 1 zin lang en nu al heeft 20% van onze lezers afgehaakt.)

Maar goed, hoe doe je dat, contacten onderhouden met de spirituele wereld. Gevorderde lezertjes van dit log weten dat al: door meditatie.

(Hoepla, weer 20% afgeschud. Maar dat geeft niks, want zo wordt dit een logje voor insiders.)

Mediteren dus. Heel regelmatig. En dan niet een beetje suf in de stilte gaan zitten, maar echt 'de jongens' opzoeken en flink met ze in gesprek. Of een vraag stellen en dan goed luisteren naar het antwoord.

Laatst legde ik de jongens het volgende voor: ik ben er wel misschien wel zo'n beetje klaar voor, voor een mediumpraktijk. Dus hoe krijg ik nou klanten? Wat moet ik doen? De jongens gaven me een plaatje, van mij in een kasteeltje. Daaromheen lag een slotgracht en aan de overkant stonden klanten. Het punt was: ze konden niet naar me toe komen, want mijn ophaalbrug stond nog omhoog. Dat zat hem in de woorden 'misschien wel zo'n beetje' in de eerste zin van deze alinea. Ik wilde het wel, maar ik aarzelde nog. Dat werkte niet volgens de jongens. Dus moest ik het volgende van ze doen: een aantal keer per dag visualiseren hoe ik de ophaalbrug zou laten zakken en daarna de klanten naar me toe laten komen lopen.

Dat heb ik de afgelopen week gedaan en nou drie keer raden: ja hoor, de telefoon is gegaan. Ik heb klanten. Echte klanten. Geen famillie of vrienden, maar mensen 'die van mij hebben gehoord'. How cool is that!

Zijn er trouwens nog lezers?
O, niemand meer?
Nou ja, je kunt niet alles hebben.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 2 comments