Eenmaal daags Janneke (jannekeleber) wrote,
Eenmaal daags Janneke
jannekeleber

TUSSENSTANDJE ZOMERGASTEN

We zijn nog bezig. (Het is 22.35). Maar toch alvast even snel tussendoor een tussenstandje. Er waren collega's bij het omroepblad die vorige week zeiden dat 'het' vast niet leuk zou worden met Halina Reijn. Dat ze aanstellerig zou gaan doen en nikszeggend zou zijn.
NOT!
Ze is slim.
Ze neemt stelling.
En ze praat goed.
Nooit een 'eh', of een rare zwabber, maar een constante woordenstroom die zichzelf weliswaar af en toe herhaalt, maar waarvan de zinnen kloppen, met een begin, een midden en een eind en een boodschap en mooie woorden en uitdrukkingen als 'daar mag ik me graag aan laven.'

Lekker.

Het jurkje is ook leuk. Dat lijkt een onbelangrijk detail, maar bij Zomergasten is het jurkje een echt halszaak. En ik vermaak me al twee uur uitstekend met dit jurkje. Het is een raar jurkje. Beetje jaren '50. Maar door die ontzettende pumps eronder toch ook weer niet. En wat staat er nou toch op die mouw?

Ikzelf had nog lichte zorgen over Joris. Ik was een beetje bang was dat hij in een soort gekwijl zou vervallen. Maar ook dat was niet nodig. Joris houdt zich prima. (Misschien ook door het jurkje van Halina. Want dat nodigt niet uit tot kwijlen.)

Nee, het is een prima uitzending van Zomergasten.
En ik ga ook gauw weer terug.
Er begint nu een blokje 'egodocumenten'.
Geniet ervan!
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments