Eenmaal daags Janneke (jannekeleber) wrote,
Eenmaal daags Janneke
jannekeleber

GAAT HET GOED MET P.?

Ik weet niet waarom, maar ineens moest ik van de week aan P. denken. P. is mijn oude liefde uit mijn middelbare schooltijd. Drie jaar was ik in stilte verliefd op hem. En tijdens het eindexamenfeest kwam een droom uit: de liefde was wederzijds. We zoenden en... dat was het. De tijd, het leven, iets, ik weet niet wat, besloot dat het daar bij zou blijven tussen ons.

Misschien is het daardoor dat ik soms ineens weer aan P. moet denken. Vanwege dat rare verhaal, met dat hele lange intro en dat onverwachte eind.

NIW, van de week besloot ik om P. eens te googlen. En het gekke met googlen is: je weet nooit wat je krijgt. Je wilt weten hoe het met iemand gaat en je krijgt de uitslagen van een tenniscompetitie waaruit blijkt dat die persoon met 7-5, 6-3 gewonnen heeft van ene D. de Graaf. Of je krijgt de titel van zijn of haar promotie-onderzoek of een foto van een of andere reünie. Het zijn antwoorden die soms veel geven, maar vooral ook heel veel niet.
Maar de Google-poging van P. leverde gelukkig meer op. Zo ontdekte ik dat hij nu directeur is van een grote organisatie (met foto!). Dat hij getrouwd is met een vrouw met een prachtige naam. Dat ze jarenlang woonden in de dure gemeente B., hier tien minuten vandaan. En dat ze nu samen drie kinderen hebben, waarvan de oudste en de jongste even oud zijn als de pipo en het patatje.

Ik was er wel even stil van. En toen stelde ik mezelf opnieuw de vraag waar het me om begonnen was: gaat het goed met P., liefdes-, geluks- en carrièregewijs?
Het antwoord was geruststellend: ja, het gaat goed met P.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments