Eenmaal daags Janneke (jannekeleber) wrote,
Eenmaal daags Janneke
jannekeleber

L&C MEETS K MET K

Op zondagavond mogen we eten voor de tv. Vraag niet van wie; zo is gewoon de regel. Maar een echt onverdeeld genoegen is het niet. Reden: de eeuwige strijd tussen 'Klussen met Kijkers' en 'Life and Cooking'.

Anne wil uiteraard 'Klussen met kijkers' kijken. Hij heeft daarbij steun van de kleine pipo die dit programma 'Bob de Bouwer' noemt omdat in zijn beleving iedereen die om kan gaan met gereedschap gelijk staat aan zijn grote held. En het is niet eens dat ik 'Life and Cooking' zo geweldig vind, maar ik wil gewoon iets kunnen inbrengen tegen dat gehannes van vieze mannen in badkamers en onder vloeren terwijl ik zit te eten.

Het komt er meestal op neer dat we naar het ene programma kijken tot de ander er genoeg van heeft en terugzapt. Dat kan er behoorlijk fel aan toegaan. Maar vanavond hadden ze in L&C een item over tassen. Dat wil zeggen: tassen uitgerust met een alarm erin en tassen met lampjes aan de binnenkant. Dit valt onder het kopje 'gadgets', dus de mannetjes keken ademloos. En toen we dan terugzapten naar 'K met K' omdat het reclame was, knutselde 'Bob de Bouwer' net een hobbelpaard in elkaar. Het leek me best een leuk ding om te maken en je werd er ook niet vies van.

Toen waren beide programma's afgelopen. En hadden we een zondagavond zonder oorlog meegemaakt.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments