Eenmaal daags Janneke (jannekeleber) wrote,
Eenmaal daags Janneke
jannekeleber

AB HEEFT GEEN TAART GEKOCHT

Via via had ik het gehoord: vriend AB was tijdens een zakenreis in een bordeel beland. Juicy news natuurlijk. En helemaal voor mij, aangezien ik altijd al een grote fascinatie heb gehad voor de wereld van de rode lampjes.

NIW, ik stuurde AB dan ook een sms met de mededeling dat ik natuurlijk ALLES wilde weten over Griekse bordelen. Maar dat leverde me bestraffende woorden op van A. Die zei:
"Een vrouw vraag je niet naar haar leeftijd. En een man vraag je niet naar zijn bordeelbezoek."
Oeps, dat wist ik dus niet. En AB liet ook niks meer van zich horen, dus ik vroeg me al af hoe ik dat nu weer goed moest maken.

Maar vanavond belde AB dan toch terug. En hij vond mijn vraag helemaal niet pijnlijk. Sterker nog, hij wilde me best in geuren en kleuren vertellen hoe het was gegaan in dat Griekse bordeel. Hij beschreef alles, van de lengte van de portier tot en met de aankleding en de sfeer van binnen... En ik smulde. Hij vertelde dat er al snel een meisje naar hem toe was gekomen en dat ze er werkelijk alles aan had gedaan om zich aan hem te verkopen. Alleen... tevergeefs, want, zo zei AB: "Het is gewoon niet mijn ding." En daarmee bedoelde hij niet het meisje, maar het hele bordeelgebeuren in het algemeen.

Dat was natuurlijk een beetje teleurstellend, want ik was graag helemaal bijgepraat tot en met de rozige kamer met het rode bed dat zo vreselijk kraakte tijdens de daad. En in plaats daarvan eindigde het verhaal met een ruzie over de prijs van de drankjes die AB en zijn collega's voorgeschoteld hadden gekregen.

"Nou, het was niet pijnlijk hoor, want er is niks gebeurd in dat bordeel", zei ik tegen A. toen we hadden opgehangen. A. schudde zijn hoofd.
"Janneke, als een vrouw in een taartenwinkel staat, koopt ze een taart. En als een man in een bordeel is... Geloof me."

Maar voor deze keer geloof ik AB.
Al had ik stiekem liever gehad dat hij de taart wel had gekocht.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments