Eenmaal daags Janneke (jannekeleber) wrote,
Eenmaal daags Janneke
jannekeleber

EZEL? STEEN?

Na vorig jaar had ik me voorgenomen om NOOIT meer te kijken naar Wie is de Mol. Wekenlang had ik maar één ding zeker geweten in het leven: Yvon Jaspers was NIET de Mol. Ik schreeuwde het van de daken, schreef erover op dit log en sloot weddenschappen af...

Ik weet nog zo goed dat moment van de onthulling. Die triomfantelijke blik in Jaspers haar ogen. Dat je al je spieren in een keer voelt verslappen en dat er dan iets in je hoofd gebeurt wat je bijna lijfelijk kunt horen - een soort 'knak' - dat je denkt: oeh, dit is niet goed voor me.

En dat was het ook niet. Nog los van de 'après-Mol-depressie', duurde het een tijd voordat ik weer iets zeker durfde te weten. Steeds als ik op het punt stond, zag ik weer dat hoofd van Yvon Jaspers voor me en sloeg de twijfel weer toe. Mijn zelfvertrouwen heeft veel weg van mijn bankrekening: soms staat er iets op en soms niet. En daar zit 'en gros' niet echt een stijgende lijn in, geloof ik.

Maar goed, ik ben weer hersteld en ja hoor, ik kijk weer. Op het werk heb ik samen met redactrice E. een poule opgezet en - geloof het of niet - ik weet het TOCH weer heel erg zeker hoor mensen. Niet wie WEL de Mol is, want daarvoor worden we nog te veel gemindfuckt als kijkers. Maar het is in geval NIET die Milouschka en ook NIET Toine.

Iets met een ezel en een steen, zegt u?
Ik heb geen flauw idee waar u het over heeft...
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments