Eenmaal daags Janneke (jannekeleber) wrote,
Eenmaal daags Janneke
jannekeleber

GEZEIK MET VROUWEN

Op de redactie van een de omroepbladen, werkt een mopperige ict-man. En in de loop der jaren, werd die ict-man steeds mopperiger. Dat werd zo erg, dat je haast niet meer naar hem durfde te bellen als je een computerprobleem had, omdat je zeker wist dat je toch weer op je lazer kreeg vanwege 'je te volle inbox' of 'de chaos op je desktop', of wat dan ook.
Als hij dan weer boos was weggestampt en je weer helemaal onthutst achterbleef, zeiden collega's vaak: "Ah joh, hij heeft gewoon thuis gezeik met z'n vrouw."

Toen kreeg de ict-man een affaire. Op het werk nog wel. Om precies te zijn met een van de vormgeefsters. Ze doen er helemaal niet geheimzinnig over, worden zoenend aangetroffen op de gang en naar het schijnt vindt de vrouw van de ict-man het ook allemaal prima. Maar het mooiste is nog: het humeur van de ict-man ging er stukken op vooruit. Soms liep hij zelfs te fluiten door het gebouw.

Alleen bleek dat van korte duur, want sinds een paar weken moppert hij weer als vanouds. En misschien nog wel erger dan voorheen! En dat terwijl de affaire nog altijd voortduurt.

Waarschijnlijk heeft hij nu gezeik met twee vrouwen.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments