Eenmaal daags Janneke (jannekeleber) wrote,
Eenmaal daags Janneke
jannekeleber

DOOR UZELF

Afbeelding(27)

Nou ja, u weet het nou wel, dat ik depressief word van bedrijvenparken. En van regeltjes als 'geen fietsen voor de deur'. En verder dat ik het onzin vind dat in de wc's in het nieuwe gebouw het licht vanzelf aanspringt. En dat daar ook 'automatische luchtverfrissers' hangen die heel naar gaat piepen als ze leeg dreigen te raken.

Ik vind het allemaal maar niks. En dan de kantine. Een broodje kost 85 cent, de cola 1 euro. Maar beste mensen, dan komt er toch iets dat ik ergens diep van binnen best wel geinig vind. Want: je mag zelf afrekenen! En dat vind ik heel leuk, niet vanuit frauduleus oogpunt, want dat durf ik niet. Nee, ik vind het gewoon leuk omdat het een beetje lijkt op winkeltje spelen. Ik vind het leuk om op dat schermpje de plaatjes uit te zoeken van de dingen die op mijn bordje liggen en daar dan op te drukken en dan, als ik alles heb ingedrukt en ik mijn facilitycard in de facilitycardhouder heb geduwd, dat ik dan zelf op 'betaal' moet drukken en dat-ie dan zegt: u heeft betaald! Ja, dat vind ik spannend en stoer tegelijk.

En dan, als klapstuk, komt er ook nog een bonnetje uit een apparaat met deze prachtige, zelfvertrouwenverhogende mededeling:
U werd geholpen door: uzelf.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments