Eenmaal daags Janneke (jannekeleber) wrote,
Eenmaal daags Janneke
jannekeleber

GERESTYLED

Ik heb A. gerestyled. Daar had ik echt zin in. Al jaren maak ik restylingen mee van bladen waar ik voor werk, maar als freelancer mag ik natuurlijk nooit aan de touwtjes trekken. Dus: dan A. maar restylen.

Het begon met zijn haar. A. houdt niet van de kapper, dus knip ik hem altijd en die kans greep ik dit keer aan om het eens anders te doen. Niet wereldschokkend anders, maar subtiel anders. Dat hoort ook zo bij restylingen, weet ik uit de bladenwereld. Je moet het gevoel krijgen van: hé, dat ziet er lekker fris en van deze tijd uit, zonder dat je het gevoel hebt dat je oude vertrouwde blad niet meer bestaat. Daar heb je dan weer metamorfoses voor. U merkt, ik weet waar ik het over heb.

Na het haar, kwam de bril, want A. droeg nog een bril uit de tijd van Josef en Maria. Mede dankzij de geweldige billenverkoopster, kwam er een compleet nieuw soort bril. Na een vrij neutrale look, heeft A. nu art-directors-achtige look and feel meegekregen.
Daarna volgde de kleding. Daarin heb ik het element ‘sportief’ aangebracht. (Vindt u trouwens niet dat ik dit alles heel professioneel weet uit te leggen? Het is toch net alsof u Maaik de Boer zelf aan het woord hoort). En: nieuwe spijkerbroeken, want zoals Maaik altijd zegt: “Alles valt en staat met de jeans.”

Dus nu heb ik een gerestylede A. En dat bevalt uitstekend. Je kijkt er toch de hele dag tegenaan en de nieuwe A. ziet er gewoon heel fresh and juicy uit. Ik had dit graag geïllustreerd met een foto, maar dat wilde hij niet. U moet me maar op mijn woord geloven.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 1 comment