Eenmaal daags Janneke (jannekeleber) wrote,
Eenmaal daags Janneke
jannekeleber

GROENE GRAZENDE DRIJFKOE

Ik moest vandaag een leuk verhaal schrijven over babymassage. En ik had al snel een mevrouw gevonden die cursussen gaf en nou wilde ik ook nog een paar dingen vragen aan een kinderarts.

Ik belde de ggd, waaronder tegenwoordig ook de consultatieburo's vallen, met de vraag of ik de kinderarts een dezer dagen even kort mocht interviewen. Tien minuutjes, hooguit.
"Een arts heeft niks met babymassage te maken", zei de ggd-mevrouw aan de telefoon stellig.
"Nou", zei ik. "Ik wil graag een paar medische vragen stellen, want ik wil graag vragen of zij vindt dat babymassage helpt bij bepaalde babykwalen, zoals krampjes.
"Ik ga even overleggen met mijn manager", zei de ggd-mevrouw.
Er kwam een muziekje.
Ondertussen vroeg ik me af waar ggd ook alweer voor stond. Iets met gezondheids dienst waarschijnlijk. En die andere g was vast iets met geneuzel.
"Ja, hallo, daar ben ik weer, wij vinden het leuker als er een moeder aan het woord komt. En dat die dan vertelt wat haar ervaringen zijn met babymassage", zei de ggd-mevrouw.
"Dat kunt u wel vinden", zei ik, "maar het is mijn verhaal en ik wil een aantal medische vragen stellen en dat kan ik niet doen aan een moeder, tenzij die moeder ook arts is."

En gelooft u me, ik hield me nog aardig in, want eigenlijk wilde ik uitschreeuwen. HET IS TOCH GODVERDOMME ZEKER MIJN ARTIKEL, MUTS!
"Ik ga weer even overleggen met mijn manager", zei de mevrouw.
Muziekje.
genetisch gemanipuleerde dombo
geilige giftige dikzak...
"Hallo, daar ben ik weer, nee, hiervoor stellen we geen arts beschikbaar. En bovendien vinden we het ook niet leuk voor het verhaal. Maar ik heb hier wel het nummer voor u van een moeder..."

tuut-tuut-tuut

grote godverdomde drilpudding
groene grazende drijfkoe
geïnfecteerde grijze doos

U nog suggesties?
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments