Eenmaal daags Janneke (jannekeleber) wrote,
Eenmaal daags Janneke
jannekeleber

NYMFOMANE (3)

Weet u de nymfomane nog?
U hoorde een tijdje niets over haar, maar al die tijd hield ik haar goed in de gaten. Als ik haar in de kantine voorbij zag lopen, keek ik of haar haar niet heel erg in de war zat, of dat ze geen verhitte, rode konen had. En als ik langs de wc's liep, luisterde ik extra goed of ik geen kreunende of bonkende geluiden hoorde. Maar na weken niets van dat alles, begon mijn interesse voor haar een beetje af te nemen.

Tot vandaag. Want vandaag stond ik in de lunchrij achter de nymfomane. Ik zag weer niets bijzonders. Ze droeg weliswaar een heel strak bloesje (dat haar overigens fantastisch stond. Ze ziet er altijd smashing uit en vanuit het mannelijk oogpunt begrijp ik het helemaal) en onder haar jeans (laag uitgesneden, maar niet ordinair) had ze wel behoorlijk hooggehakte laarzen aan, maar het geheel zag er niet afwijkend uit.

Totdat.
Totdat de nymfomane aan de beurt was om te betalen. Ze greep daarbij naar de portemonnee in haar kontzak en daardoor zakte haar spijkerbroek een stuk naar beneden, net ver genoeg om het te zien. Of eigenlijk, om NIETS te zien. De nymfomane droeg NIETS onder haar spijkerbroek mensen! Geen slip, geen string, helemaal NIETS NIETS NIETS! En logisch ook. Ondergoed is natuurlijk alleen maar een ontzettend onhandig stuk textiel als je een nymfomane bent.

Daar stond ik dan, helemaal alleen met deze ongelooflijke waarneming. En ik was het die met rode konen terug kwam op de redactie en die de rest van de dag in grote staat van opwinding verkeerde.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments