Eenmaal daags Janneke (jannekeleber) wrote,
Eenmaal daags Janneke
jannekeleber

DE BOOMHUT VAN ZIJN ZUS

De klus met de filmbio's is nog steeds niet klaar en komt ondertussen aardig mijn strot uit. Positieve keerzijde is dat ik nu de meest bizarre weetjes over filmsterren heb kunnen toevoegen aan mijn algemene ontwikkeling. Even een paar wistudatjes.

Wist u dat:

... de acteercarrière van Vin Diesel (louter actie) begon doordat hij vroeger als straatschoffie had ingebroken in een theater en 'voor straf' mee moest doen aan een toneelstuk?

... Sylvester Stallone vroeger door zijn klasgenoten werd verkozen tot 'de leerling met de grootste kans om ooit op de elektrische stoel te belanden', wat naar zijn zeggen nog altijd zijn drive is om underdogrollen als Rambo te spelen (mooi hè).

... Kevin Spacey (staat in mijn persoonlijke top 3 van favoriete acteurs) vroeger onhandelbaar was en - hou u vast - de boomhut van zijn zus in brand heeft gestoken. (echt waar)

... Kill Bill-Uma Thurman in een Amerikaans spotje voor wasmachines heeft gezeten en daarin de tekst had: "Mijn wasmachine overrompelt me met zijn mogelijkheden."

Nee, dat wist u allemaal niet.
Maar over een week of wat, als ondergetekende klaar is met die F** bio's, dan kunt het ook allemaal gaan weten en wel via www.tvfilm.nl
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments