Eenmaal daags Janneke (jannekeleber) wrote,
Eenmaal daags Janneke
jannekeleber

VROUWEN IN AUTO'S

De secretaresse van het omroepblad is begonnen met rijlessen. Maar erg enthousiast was ze niet. "Rijden, schakelen en het verkeer in de gaten houden tegelijk, dat kan ik niet. En ik ga het ook niet kunnen volgens mij", zuchtte ze.
"Dat is nog niks", zei collega T. "Je moet er ook nog bij leren bellen, kaartlezen, cd's verwisselen en je make-up checken. Dan pas kun je echt rijden."

Vrouwen in auto's...

We kregen het over 'blunders op de weg'. Collega I. reed een keer op de snelweg en vroeg zich af waarom ze niet sneller kon dan 80. Totdat ze ineens ontdekte dat de handrem er nog op stond. Die haalde ze eraf - op volle snelheid - waardoor ze zichzelf compleet lanceerde.

Is nog goed afgelopen allemaal.

Collega E. mocht een keer met de luxe wagen van haar vriend naar de supermarkt. Eenmaal voor de slagboom van de parkeergarage, ontdekte ze dat ze niet wist hoe het raampje open moest. Ze stond tussen twee betonnen palen, zodat ze het portier niet open kon doen. En achteruit rijden ging niet meer, want achter haar vormde zich een toeterende file. Na hele benauwde minuten werd ze 'gered' door een man achter haar.

Mijn eigen grootste blunder maakte ik toen ik eens gedachtenloos door woonplaats B. reed. Ik bedacht me dat ik deze route eigenlijk nooit met de auto reed, maar altijd met de fiets. Ik naderde een rotonde en ineens viel het me op dat de weg hier heel erg smal werd en het asfalt rood... F***! Ik had het fietspad genomen! Met de auto!
Verzachtende omstandigheid was wel dat ik kort daarvoor was bevallen en dat ik dus nog op een soort wolk zat, maar toch besloot ik deze blunder niet openbaar te maken.

Imagotechnisch gezien is het gewoon niet handig om alles over jezelf te willen vertellen...
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments