Eenmaal daags Janneke (jannekeleber) wrote,
Eenmaal daags Janneke
jannekeleber

EEN GEVOEL VAN YES

Op zaterdagavond verlekker ik me aan de rijkdom van Adam Curry. De hal van het kasteel van Adam Curry, is denk ik net zo groot als onze woonkamer. Adam Curry heeft een witte vleugel en wij hebben een keyboardje. Adam Curry belde voor zijn kerstfeest een cateraar en wij kookten zelf uit de Allerhande. Toch gun ik Adam Curry zijn rijkdom wel, want hij lijkt mij een toffe peer.

Ik heb een roeimachine. Een Concept 2 om precies te zijn. Zeker in de winter zit ik er zeker twee keer per week op. Met een muziekje op mijn hoofd, droom ik dan weg en verbeeld me dat ik een hoofdrol speel in Oxford-Cambridge. Mijn Concept 2 is mijn grote trots. Ik heb er heel lang voor gespaard en nog langer getwijfeld of ik zo'n duur apparaat wel mocht aanschaffen. Hij kostte namelijk wel fl. 2000,-! Er waren ook goedkopere merken en types, maar ik koos nou eens één keer voor het beste en het duurste. De Concept 2 dus.

Gisteravond zagen we Adam en Patricia even in hun fitness room. En zowaar, er stond een roeiapparaat. Ik vloog naar de televisie: 'Wat heeft-ie? Wat heeft-ie?' Volgens mij was het een Tunturi. Niet slecht, maar een stuk goedkoper en ook veel minder stoer dan mijn Concept 2. En ik had toch een heel klein beetje een gevoel van: yes!

Adam Curry adam@curry.com http://curry.com
Het is inderdaad een Tunturi. Gekregen met m'n verjaardag: http://live.curry.com/dutch/2002/09/04.html
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments