Eenmaal daags Janneke (jannekeleber) wrote,
Eenmaal daags Janneke
jannekeleber

DANCING KINGS

Gek, nu ik dan twee zonen heb, ga ik me ineens afvragen hoe ik die eigenlijk af wil leveren over een jaar of 18. Natuurlijk wil ik dat het sympathieke jongens worden die zich prettig door de wereld kunnen bewegen, die een beetje een realistisch beeld hebben van het leven en die (daardoor) in staat zijn om gelukkig te zijn. Daarnaast heb ik geen zin in gezeur van schoondochters. Bijvoorbeeld over hun huishoudelijke skills. Kortom: ze moeten behoorlijk de weg weten in de supermarkt, lekker kunnen koken en begrijpen dat je ook af en toe moet stofzuigen ACHTER de bank.

Wat vind ik verder nog belangrijk. Werk, vrij tijd, levensvisies, ik heb natuurlijk mijn voorkeuren, maar ze moeten het uiteindelijk toch zelf weten. Dan schiet me ineens iets heel belangrijks te binnen: dansen! Als ik iets altijd zielig heb gevonden waren het wel jongens die tijdens feestjes ongemakkelijk langs de kant stonden omdat ze zich geen raad wisten op de dansvloer. Ik beschouw dat als een gat in de opvoeding en dat gaat mijn jongens dus niet overkomen.

We zijn vanmiddag meteen begonnen: house cd op en dansen maar. De kleine pipo stond wild te zwaaien met armen en benen en Broertje hopste tevreden mee in mijn armen. Na afloop keek iedereen blij. De start was in ieder geval swingend.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments