Eenmaal daags Janneke (jannekeleber) wrote,
Eenmaal daags Janneke
jannekeleber

GRAAG GEDAAN

Het is weer tenniskijkentijd. En tenniskijken is het allerleukst als je een favoriet hebt. Eergister speelde David Nalbandian tegen Gustavo Kuerten. Ik was heel erg voor Kuerten. Op zich al, want ik vind het een geestig mannetje en bovendien vind ik die Nalbandian maar niks met dat slierterige haar. De tv stond aan terwijl ik bezig was met van alles, maar steeds als ik er even voor ging zitten, begon Kuerten slechter te spelen. Ik probeerde het nog een paar keer, maar het verband was overduidelijk. En doordat ik toch bleef kijken, won Nalbandian de partij.

Vandaag speelde diezelfde Nalbandian tegen de mij onbekende Gaudio. Die was sowieso leuker, dus ik had weer een duidelijke favoriet. Ik viel erin na een 6-3 setwinst voor Gaudio, dus dat ging lekker. Maar het gebeurde weer: zodra ik ging kijken, ging die Nalbandian ineens punten pakken. In de tweede set kwam hij zelfs op een voorsprong van 5-1! Dit werd te gek. Ik besloot mezelf op te offeren in deze partij en zette de tv uit, erop vertrouwende dat dit in het voordeel van Gaudio zou werken.

Toen ik vanavond de uitslag opzocht op Teletekst, zag ik dat Gaudio daarna die tweede set toch nog met 7-6 naar zich toe had weten te trekken. En dat hij het duel daarna met 6-0 had afgemaakt.

Hij zal me wel dankbaar zijn.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments